nuffnang

Monday, March 14, 2011

Mantanani episod 2

Yaha!!!!!

kembali lagi..............

mai sembang2 sat pasal mantanani ni.......x abis lagi ni nak sembang ngan hang pa suma.....

hang pa suma jgn duk kalut ka apa ka??





first thing first......

hang pa dah tau kan guane nak g pulau tu.....ni nak habaq skit reosrt dia guane.....ape bikin sane....







resort ni di beri nama @mari mari backpacker lodge.....name pun dah tertera backpackers kan.....so x yah la expect bilik ade air cond...tilam air....air panas..ade astro...ke ape ke sume tu x de...


yang ade cume bantal dan tilam saje....untuk sorang satu........

bilik air pun sharing (maknenye kat luar la..) ade je yang bilik air yg attached skali......cume mahai skit la bayaq nye......pun x sure rate nye brape....

bagai gambo skit tgk guane resort dia....


yang ni dia attached skali dgn bilik air...
kat bawah tu leh lepak2 sambil kene tiupan angin laut yg sungguh damai..
kat kl x de wei....


yang ni dia x de bilik air...
maknenye,,,nak kencing kene kuar bilik ar.....


dari resort tu pun kite dah tau..sememangnye...enviromental friendly........sesuai utk green lover...hahahahahha



lampir skit gambo yang diambil dari depan pintu...



sori ar geng......gambo sunset je ade...gambo dari bilik time siang x de...sbb nye...sume duk laut dari pagi sampai petang.....



next sambung lagi...byk bende yang ade kat sini.........


sabo....sabo.....



hahahahaha












penulis menikmati pemandangan indah.....(feel beb)








4 comments:

maze said...

Jiwang arr lu penulis... gambar tunjuk belakang wakakakaka

MiszNoRuL said...

maze,
jgn pandang belakang...hahaha

Kropocot said...

bl nk bawak aku melancong bro

PeNakLukan said...

nnt2 la bro...lu madang x free je...