nuffnang

Saturday, March 12, 2016

#review buku - travelog mr traveler


Assalamualaikum dan salam sejahtera!!!!

Review buku kali ini #travelogmrtraveler oleh Meor Farid Asyradi mengisahkan tentang seorang pelajar mengembara ke eropah dengan berbekalkan sekeping tiket keretapi selama 15 hari. Antara negara yang terlibat, Sepanyol, Turki dan lain2.

Bagi mereka yang bercadang untuk membuat euro trip memang patut anda baca buku ni, sebab setiap tempat persinggahan telah dicerita dengan teliti baik dari segi suasana, tempat hot spot setiap bandar dan cara menaiki pengangkutan awam. Cuma trip beliau agak rushing sebab perlu kembali ke Sweden mengikut tarikh yang telah ditetapkan. Bagi yang bercuti secara singkat boleh la mengikut style ini.

Apa pun info yang dinyatakan sungguh lengkap dan menarik. Seorang student yang berumur 25 tahun telah mengembara ke 35 buah negara!!! So tunggu apa lagi!!! Pack your bag and go!!!

3 comments:

Nurhidayu said...

Wow..gud review..

Saya baru je dapat buku Travelog ET. Skrg tgh baca buku I'am Backpacker :Europe. Tgh hunting buku Islam Di Barat, Muslim di Timur plak.

Membaca review Tuan buatkan saya macam berminat nak dapatkan buku Mr. Traveller plak..Tq

Nurhidayu said...

Wow..gud review..

Saya baru je dapat buku Travelog ET. Skrg tgh baca buku I'am Backpacker :Europe. Tgh hunting buku Islam Di Barat, Muslim di Timur plak.

Membaca review Tuan buatkan saya macam berminat nak dapatkan buku Mr. Traveller plak..Tq

Mohd Rashdan Roszalli said...

tq....saya pun tgh mencari backpacker europe tu untuk kegunaan bile nak ke euro trip nnt...